Στην ώρα της η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων

MIXELAKIS«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, όταν θα έρθει η ώρα θα ανακοινωθούν κεντρικά από το κόμμα».

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Πρέβεζα και την Άρτα όπου μετείχε σε συνεδριάσεις των ΝΟΔΕ και είχε συναντήσεις με στελέχη του κόμματος.

«Πιστεύω ότι θα επιλεγούν οι καλύτεροι και πιστεύω ότι αυτοί οι καλύτεροι θα κατέβουν στις τοπικές κοινωνίες για να διεκδικήσουν την ψήφο», σημείωσε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε.

Απαντώντας στα σενάρια συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μετά τις εκλογές ο κ. Μιχελάκης είπε πως είναι «άλλη μια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να προσπαθήσει να γλιτώσει από τις αμαρτίες του παρελθόντος, των δύο ετών». «Όταν απέτυχε η προσπάθειά τους να παρατείνουν το βίο αυτής της κυβέρνησης αγνοώντας το αίτημα του λαού για εκλογές, το αίτημα του λαού να εκφραστεί πολιτικά, ανακάλυψαν το θέμα της συγκυβέρνησης» ανέφερε.

Την πεποίθησή του ότι ο λαός θα εμπιστευτεί τη ΝΔ στις εκλογές εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης κατά την επίσκεψή του σήμερα στην Άρτα, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε από την αίθουσα του Επιμελητηρίου. Τόνισε ότι ο τόπος την επομένη των εκλογών χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση και ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι ποιος μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ ότι ακολούθησε “καταστροφική πολιτική” για τη χώρα, κατηγορώντας το παράλληλα ότι ευαγγελίζεται λύσεις τις οποίες επί δύο χρόνια δεν τις εφάρμοσε. «Όχι μόνο εφάρμοσαν μια λάθος συνταγή, όχι μόνο δεν διαπραγματεύτηκαν το παραμικρό, όχι μόνο ούτε μεταξύ τους δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν, πώς μπορούν τώρα να έρχονται και να λένε για πράγματα τα οποία υποτίθεται ότι αν ο λαός τους εμπιστευτεί θα μπορέσουν να πράξουν;» είπε ο κ. Μιχελάκης.

«Η αυτοδυναμία είναι εθνική επιταγή, δεν είναι ούτε κομματική υπερβολή, ούτε ματαιοδοξία» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο λαός θα κρίνει “ώριμα” την ώρα που θα πάει να ψηφίσει, με βάση ποιος μπορεί να δώσει στη χώρα ελπίδα και προοπτική, και θα αναδείξει αυτοδύναμη κυβέρνηση τη ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ