Στην Κόνιτσα η Υφυπουργός Παιδείας

Στην Κόνιτσα βρέθηκε η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, στο πλαίσιο επίσκεψής της στην ευρύτερη περιοχή.

H κ. Τζούφη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής αλλά και επισκέπτες που επέλεξαν να βρεθούν στην όμορφη ακριτική κωμόπολη της Ηπείρου για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η  Υφυπουργός Παιδείας συνομίλησε επίσης με μαθητές του λυκείου της Κόνιτσας για τα όνειρα, τα σχέδιά τους αλλά και τις δυσκολίες τους.

Η κ. Τζούφη επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Κόνιτσας όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του Κέντρου εκφράζοντάς τους την αμέριστη στήριξη της πολιτείας στο δύσκολο καθημερινό τους έργο.

Τέλος, η Υφυπουργός Παιδείας συναντήθηκε με τον συντονιστή της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόνιτσα Γιώργο Τσιλογιάννη, με μέλη της τοπικής ΟΜ και φίλους, καθώς και με μέλη της αυτοδοικητικής παράταξης Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κόνιτσας “Ο τόπος που θέλω να ζώ” και τον επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλειο Σπανό. 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις που διαμόρφωσε η απόφαση κοινής καθόδου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, καθώς και ο συντονισμός των κινήσεών τους για την συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου ευρύτερης αποδοχής και νίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ