Στην… κατάψυξη ασθενείς και εργαζόμενοι του νοσοκομείου

NOSOKOMEIO_PREBEZΘέρμανση με το σταγονόμετρο… Τραγικές εικόνες, τραγικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Οι ασθενείς αλλά και το προσωπικό του Νοσοκομείου, τουρτουρίζουν από το κρύο και κυκλοφορούν με ζακέτες και μπουφάν σε χώρους που δεν έχουν την εικόνα νοσηλευτικού ιδρύματος. Το καλοριφέρ, σύμφωνα με τους εργαζόμενους ανάβει μόνο για δύο ώρες το εικοσιτετράωρο. Από τις επτά δηλαδή μέχρι τις εννέα το βράδυ.

Οι θερμοκρασίες στους χώρους των ασθενών είναι χαμηλές, με αποτέλεσμα πολλοί να αναγκάζονται να φέρνουν μέσα θέρμανσης από τα σπίτια τους, ενώ ούτε λόγος για θέρμανση δεν γίνεται στα γραφεία των εργαζομένων.

Εν τω μεταξύ, αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους δηλώνουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας, μετά και την σύσκεψη φορέων και σωματείων που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ μια νέα σύσκεψη για τον προγραμματισμό δράσης της Επιτροπής αγώνα για τη δωρεάν δημόσια Υγεία και την αναβάθμιση του δημόσιου νοσοκομείου και των κέντρων υγείας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Νοσοκομείου Πρέβεζας, ζητώντας και την ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ