Στην Ηγουμενίτσα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

kefalogiannis

Η ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με την ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας και τις ΔΗΜΤΟ Ηγουμενίτσας, Παραμυθιάς και Φιλιατών, διοργανώνουν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026 την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Angelika Pallas στην Ηγουμενίτσα.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και θα μεταφέρει το πολιτικό μήνυμα της παράταξης για τη νέα χρονιά.

Η εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία συνάντησης για τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας πολιτικής χρονιάς. Στόχος είναι η ενίσχυση της ενότητας, η πολιτική ετοιμότητα και η ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, όπως σημειώνεται στην πρόσκληση.