Στην ελίτ του μπριτζ η ομάδα των Ιωαννίνων

BRITZ_IOANNINAΜε  επιτυχία συμμετείχαν οι ομάδες του Αγωνιστικού Μπριτζ Ιωαννίνων στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ομάδων που έλαβε χώρα στην Αθήνα (στο κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού) από 12 έως 14 Οκτωβρίου με συμμετοχή 130 ομάδων από 43 σωματεία της χώρας.

Συγκεκριμένα το Σωματείο συμμετείχε με 4 ομάδες στις κατηγορίες ΟΠΕΝ, 1-9, 1-6 και μαθητών, που σημείωσαν λαμπρή εμφάνιση, αποδεικνύοντας τη δυναμική πορεία του Σωματείου πανελλαδικά.

Στην κατηγορία ΟΠΕΝ, η ομάδα αποτελούμενη από τους:

Σταύρο Σταυρινό, Λάζαρο Καραγιαννόπουλο, Τάκη Γκουγιάννο, Κώστα Γεωργίου και Βασίλη Παπαιωάννου, συμμετείχε στη Β’ Εθνική και κατέχτησε την 1η θέση, με αποτέλεσμα την άνοδό της στην ελίτ του αθλήματος.

Στην κατηγορία 1-9, η ομάδα αποτελούμενη από τους:

Βασίλη Δόνο, Βασίλη Μασσαλά, Κίμωνα Σιάκαρη και Κωνσταντίνο Ράδο συμμετείχε στη Γ’ Εθνική και κατετάχθη 7η στις 10 ομάδες.

Στην κατηγορία 1-9, η ομάδα αποτελούμενη από τους:

Αννέττα Ρήτα, Πωλίνα Μητρογιάννη, Ειρήνη Σιβροπούλου, Νίκο Παπαμιχαλόπουλο, Νίκη Λάππα και Σοφία Λευίτου, κατετάγη 5η σε 8 ομάδες και παρέμεινε στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα μαθητών, αποτελούμενη από τους:

Χαράλαμπο Καλό, Γεώργιο Σταυρινό, Colin Dow και Theresa Dow, κατετάγη 9 σε 12 ομάδες μαθητών.

Επίσης στις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ο κος Λάζαρος Καραγιαννόπουλος, ιδρυτής και Γενικός Γραμματέας του Σωματείου, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Τις μέρες αυτές, υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Αλβέρτου του 2ου του Μονακό, διοργανώνεται στο πριγκιπάτο το διεθνές τουρνουά ζευγών και ομάδων Cavendish 2012 (www.cavendishmonaco.com), με συμμετοχή της παγκόσμιας ελίτ στο μεγαλύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα με χρηματικά έπαθλα. Από την Ελλάδα συμμετέχει το ζεύγος της Εθνικής ομάδας ΟΠΕΝ κοι Βασίλης Βρούστης και Μισέλ Έιντι, οι οποίοι μας έκαναν την τιμή και συμμετείχαν στο λαμπρό Περιφερειακό Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Du Lac από 28 Απριλίου έως 1η Μαΐου, και αναμένονται εκ νέου στο τουρνουά που διοργανώνει το Σωματείο μας από 23 έως 25 Νοεμβρίου στα Άνω Πεδινά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Οκτωβρίου, Δευτέρα στις 20.15, θα ξεκινήσουν νέα μαθήματα για αρχαρίους στα εντευκτήρια του Σωματείου, Πλατεία Νότη Μπότσαρη 12, τηλ. 6972606122, και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 20.00 διοργανώνονται αγωνιστικές ημερίδες με συμμετοχή ανοικτή σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ