Στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων ο Κώστας Γάτσιος

Τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Γάτσιος, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο Νατάσα Μπέγκα και τους εργαζόμενους.

Πέραν της ενημέρωσης για το έργο, τα προγράμματα και τους στόχους της ΕΛΕΠΑΠ, πληροφορήθηκε και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, κυρίως ως προς τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Εκκρεμότητες που οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως πρέπει να επιλυθούν το ταχύτερο δυνατόν, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες.

«Το στοίχημα να λειτουργήσουν οι Στέγες το καλοκαίρι δεν πρέπει να χαθεί. Είναι αδιανόητο το έργο να έχει ολοκληρωθεί κατασκευαστικά εδώ και δύο χρόνια σχεδόν και γραφειοκρατικά εμπόδια με την άδεια λειτουργίας της δομής να έχουν καθυστερήσει την έναρξη της διαδικασίας προσλήψεων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γάτσιος.

Σημείωσε, παράλληλα, την ανάγκη να στηριχθεί η ΕΛΕΠΑΠ για να συνεχίσει και να επεκτείνει το έργο της, αλλά και να συμβάλουν όλοι στο να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι υπηρεσίες και τα προγράμματά της, ώστε κανένα παιδί ή ενήλικας, με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας, να μη μένει κλεισμένος στο σπίτι του.

«Η Νατάσα Μπέγκα είναι η προσωποποίηση της προσφοράς, αλλά το ευτύχημα είναι πως σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνη της. Φεύγω από την ΕΛΕΠΑΠ εντυπωσιασμένος, όχι μόνο από τις άρτιες εγκαταστάσεις, αλλά γιατί διαπίστωσα πως σε αυτόν τον χώρο ξεχειλίζει η αγάπη. Και χάρη στην ευαισθησία των πολιτών, που συνεισφέρουν με τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις τους, το έργο αυτό θα συνεχιστεί», ανέφερε, εξαίροντας και τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ