Στην Άρτα η φλόγα της αγάπης και της ελπίδας

LAMPADHDROMIA1Στην Άρτα φτάνει σήμερα Πέμπτη, η φλόγα της αγάπης, η λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών περνάει και σταθμεύει στην Άρτα, μία ημέρα πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στο Καναλλάκι, όπου θα διεξαχθεί φέτος, από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, η 25η Αμφικτιονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με θέμα: «Εθελοντική Αιμοδοσία, Ενημέρωση και Παιδεία». Είναι τιμή για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας, που έχει στο παρελθόν διοργανώσει με επιτυχία την 23η Αμφικτιονία, το γεγονός ότι θα παραδώσει αυτός τη φλόγα στο Καναλλάκι.

Η φλόγα ξεκίνησε από την Αθήνα στις 17 Αυγούστου 2012 και αφού ταξίδεψε από άκρο σε άκρο στη χώρα μας, μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας ως ύψιστη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας, φτάνει στην Άρτα το απόγευμα της Πέμπτης, στις 6:00 μ.μ.

Η φλόγα θα περάσει μέσα από την οδό Σκουφά και οι λαμπαδηδρόμοι μας, αφού φτάσουν στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου, θα κατευθυνθούν από την Λαϊκή Αγορά και το 1ο Δημοτικό προς το Εκθεσιακό Κέντρο, όπου θα φτάσουν περίπου στις 7:45 μ.μ. Εκεί, θα ανάψουν -λίγο πριν τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης- τον βωμό που θα φιλοξενήσει την φλόγα.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας ευχαριστεί την ΑΔΑΕ ΟΤΑ και τον Πρόεδρό της κ. Χρήστο Γιώτη για το προσωπικό του ενδιαφέρον και την παραχώρηση στο Σύλλογό μας ειδικού χώρου στο περίπτερο όπου θα φιλοξενηθούνε διάφοροι Σύλλογοι κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης, όπου θα διατίθεται ενημερωτικό υλικό για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, την εθελοντική αιμοδοσία, τη δωρεά ιστών και οργάνων κ.ά.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ., ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας, σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Άρτας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου, στον πεζόδρομο της Σκουφά. Δίνετε 10 λεπτά από τον χρόνο σας και χαρίζετε μια ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ