Στην Αμφιθέα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι

ski talasio

ski talasio

Κορυφαία θέση στις διεθνείς διοργανώσεις κατακτά σταδιακά ο στίβος θαλασσίου σκι της Αμφιθέας. Κι αυτό τόσο γιατί οι συνθήκες που επικρατούν είναι άριστες όσο κι επειδή οι αγώνες των προηγούμενων ετών έτυχαν απόλυτης οργανωτικής επιτυχίας.

Μετά από την τεκμηριωμένη πρόταση του Ομίλου Θαλασσίου Σκι Παμβώτις, τα Γιάννινα κέρδισαν την διοργάνωση των πανευρωπαϊκών αγώνων θαλασσίου σκι Ανδρών- Γυναικών για το 2018.

Και κέρδισαν την διοργάνωση την από την Διεθνή Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι την στιγμή που την διεκδικούσαν άλλες τριάντα χώρες.

«Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις Πανευρωπαϊκών αγώνων το 2013 και το 2014 επιστρέφουμε δυναμικά το 2018 για να αποδείξουμε ότι τα Γιάννενα δεν είναι μια περιστασιακή λύση αλλά πρωταγωνιστές για την διεξαγωγή διεθνών διοργανώσεων στο άθλημα του θαλασσίου σκι κάθε χρόνο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Ομίλου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ,όπου η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες Ευρώπης και Αφρικής.

Οι πανευρωπαϊκοί αγώνες περιλαμβάνουν και τα τρία αγωνίσματα ήτοι σλάλομ, φιγούρες και άλμα, προβλέπεται δε να είναι ιδιαίτερα θεαματικοί και εξαιρετικού ενδιαφέροντος αφού είναι πολύ πιθανόν τόσο στο σλάλομ όσο και στις φιγούρες ανδρών αλλά και στο άλμα γυναικών να αποσπάσουμε χρυσό μετάλλιο και σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο ότι η Εθνική ομάδα μας θα διακριθεί.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι Ευρωπαίοι αθλητές αυτής της κατηγορίας κατέχουν όλα τα παγκόσμια ρεκόρ.

«Θεωρούμε ότι η ανάθεση της διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού ΟPΕΝ 2018 στην πόλη μας, δηλαδή της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης σε Ευρώπη και Αφρική για το έτος αυτό, αποτελεί την δικαίωση των προσπαθειών μας και δικαιώνει τους υποστηρικτές μας και συνδιοργανωτές μας από τα πρώτα μας βήματα και μέχρι σήμερα ,δηλαδή την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών», καταλήγει η ανακοίνωση του Ομίλου.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ