Στην 8η θέση η Αμάντα, νίκησε η Ουκρανία

amanta

Μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού μουσικής αναδείχθηκε η Ουκρανία με το τραγούδι Stefania που τραγούδησε η Kalush Orchestra καθώς συγκέντρωσε συνολικά 631 βαθμούς.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το Ηνωμένο Βασίλειο με 466 βαθμούς, την τρίτη θέση η Ισπανία με 459 βαθμούς, στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Σουηδία με 438 βαθμούς και την πεντάδα έκλεισε η Σερβία με 312 βαθμούς.

Ακολούθησε η Ιταλία με 268 και η Μολδαβία με 253 βαθμούς, ενώ την ένατη και δέκατη θέση κατέλαβαν η Πορτογαλία με 207 βαθμούς και η Νορβηγία με 182 βαθμούς αντίστοιχα.

Η ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη 10άδα και συγκεκριμένα να καταλάβει την 8η θέση μεταξύ των 25 χωρών.

Η Αμάντα Γεωργιάδη μάγεψε κοινό και τηλεθεατές με το «Die together», μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντανεύει» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.

Η βαθμολογία της ήταν εξαιρετικά υψηλή από τις κριτικές επιτροπές όλων των χωρών όμως το κοινό δεν ήταν τόσο θερμό με αποτέλεσμα το ελληνικό τραγούδι να μείνει στην όγδοη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ