Στιγμές τρόμου καθ’ οδόν για τη δουλειά της…

aftokinito vradi

Στιγμές απόλυτου τρόμου περιγράφει στο Epiruspost μία γυναίκα, κάτοικος των Ιωαννίνων. Στιγμές απόλυτου τρόμου τις οποίες έζησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν πήγαινε στη δουλειά της, όπως κάνει κάθε μέρα.

Οδηγούσε το αυτοκίνητό της στο ύψος του Νοσοκομείου Χατζηκώστα με κατεύθυνση την έξοδο από την πόλη.

Στο συγκεκριμένο σημείο την προσπέραση μία μοτοσικλέτα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πριν φτάσει στον κόμβο Καρδαμιτσίων, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έκανε αναστροφή και κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα πρόλαβε και φρέναρε το όχημα. Εκείνος της έκλεισε το δρόμο με την μηχανή, κατέβηκε και κινήθηκε προς το παράθυρο του αυτοκινήτου της, από την πλευρά του οδηγού.

«Όλα αυτά έγιναν μέσα σε ένα λεπτό. Πανικοβλήθηκα. Άρχισα να φωνάζω.. Για καλή μου τύχη ερχόταν ένα άλλο αυτοκίνητο στη θέα του οποίου ο άνδρας που είχε κατέβει από την μηχανή, εγκατέλειψε ότι είχε στο μυαλό του, επέστρεψε στη μοτοσικλέτα και απομακρύνθηκε με πολύ μεγάλη ταχύτητα», αναφέρει η γυναίκα σημειώνοντας ότι ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το συμβάν.

Με την βοήθεια του οδηγού από το άλλο αυτοκίνητο συνήλθε και συνέχισε τον δρόμο προς την δουλειά της.

Σύμφωνα με την ίδια κατήγγειλε το πρωτοφανές συμβάν στην Αστυνομία και αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει  με μοναδικό στόχο να είναι υποψιασμένοι κι άλλοι οδηγοί καθώς πιστεύει ότι σκοπός του άγνωστου άνδρα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του με κράνος ήταν η κλοπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ