Στη Θεσπρωτία… φοβούνται τους εκπαιδευτικούς από τα Γιάννινα!

Συνεργείο πραγματοποιεί απολύμανση σε σχολείο, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020,στα Ιωάννινα. Σε ισχύ τέθηκε στις 6 το πρωί η εφαρμογή των πρόσθετων αυστηρών μέτρων με απαγόρευση κυκλοφορίας, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, που ανακοίνωσε στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΑΚΟΥΣΗΣ

Την μεταφορά και την μετάδοση του Covid-19 από εκπαιδευτικούς των Ιωαννίνων που πηγαινοέρχονται σε σχολικές μονάδες… φοβάται ο Δήμος Ηγουμενίτσας!

Η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Γιάννης Λώλος.

Η σύσκεψη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναβάθμισης του κινδύνου στην  περιοχή μας από το επίπεδο 1 σε επίπεδο 2, καθώς και της επιβολής τοπικού lockdown στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων από όπου πηγαινοέρχονται καθημερινά εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση για την αύξηση των σχολικών καθαριστριών με ιδίους πόρους του Δήμου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι  Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας κα Μαρίνα Μπέση και κ. Γεώργιος Κοτσίνας, η Αντιδήμαρχος κα Βασιλική Τσώτου και οι Προέδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Κωνσταντίνος Κιτσάτης και Γεώργιος Τσώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ