Στη νομική υπηρεσία της Πάργας το εξώδικο για τις κατασκηνώσεις

loutsa kataskinoseis

Το εξώδικο από την εταιρεία G&K  INVESTMENT GROUP συμφερόντων του ομίλου Γιαννακόπουλου που έχει μισθώσει την έκταση των πρώην κατασκηνώσεων στη Λούτσα, επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Ράδιο Prisma 91,6 και στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” με τον Χρήστο Ανεμοζάλη.

“Πράγματι στο Δήμο στάλθηκε το εξώδικο με το οποίο η εταιρεία ζητούσε για δύο έτη τα ενοίκια να μετατοπιστούν για να κάνουν τις ενέργειες προκειμένου να πάρουν τις αδειοδοτήσεις και να συνεχίσουν την επένδυση. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορούσε να γίνει διότι ήταν αντίθετο με τις υπηρεσίες του Δήμου και ήταν αντίθετο με τους όρους του συμβολαίου” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος της Πάργας.

Ο κ. Ζαχαριάς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τα προβλήματα που αναδείχθηκαν θα ξεπεραστούν και δεν θα υπάρξουν εμπόδια για να υλοποιηθεί η επένδυση.

«Εμείς, σαν Δήμος θα κινηθούμε με βάση τους κανόνες και ότι επιβάλλεται. Η εταιρεία με τους δικούς της μηχανικούς προχωρούν για να διευθετήσουν τυχόν εκκρεμότητες» δήλωσε ο ίδιος και ανέφερε πως το εξώδικο έχει προωθηθεί στην νομική υπηρεσία του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ