Στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού τα «Γιάννενα Τώρα»

giannina monada

Αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης και πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ Άρη Μπαρζώκα, τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρη Πάνου και την υπεύθυνη τύπου της παράταξης Έφη Μακρή, επισκέφτηκαν την Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές Ιωαννίνων και Πωγωνιανής και να ευχηθούν στα παιδιά και στο προσωπικό για τη νέα χρονιά.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου κα. Μαρία Τσολάκη και τον διευθυντή της δομής κ. Στέργιο Θώμο, έγινε διεξοδική ενημέρωση για τις υπηρεσίες και το έργο που παράγεται στις δομές, όπως επίσης αναλύθηκαν οι προοπτικές για την εξέλιξη της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.

Το ζητούμενο είναι αφενός η κατάλληλη φροντίδα για τα παιδιά που χρειάζονται προστασία, αφετέρου δε να αξιοποιηθεί με τον πλέον κατάλληλο τρόπο ένα ιστορικό κτίριο της πόλης που με τη δυναμική του χωρητικότητα μπορεί και πρέπει να συμβάλει σε ουσιαστική κοινωνική πρόνοια.

«Ευχαριστούμε πολύ την κα. Μαρία Τσολάκη και το προσωπικό της δομής για τη φιλοξενία και την προσφορά του φωτογραφικού λευκώματος με την ιστορική πορεία του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας» σημειώνεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ