Στενεύει ο κύκλος των υπόπτων….

MPATSOI Και το εγκληματολογικό Θεσσαλονίκης στις έρευνες για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας

Ήξεραν πολύ καλά που πήγαιναν. Ήξεραν τι ήθελαν. Ο λόγος για τους δράστες ενός από τα πιο στυγερά εγκλήματα που έχουν σημειωθεί στα Γιάννινα.

Η έρευνα της αστυνομίας προχωρά βήμα βήμα. Ήδη στα Γιάννινα βρίσκεται ομάδα που Εγκληματολογικού από τη Θεσσαλονίκη που συνδράμει με την εμπειρία του το έργο της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Οι έρευνες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εντοπίζονται στο περιβάλλον ανθρώπων που είχαν εργασιακή σχέση με το θύμα.

Οι δράστες –σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- ήταν τρεις και εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι ενοικιαστές διαμερίσματος του θύματος.

Όταν η 67χρονη Καίτη Δούβλη τους άνοιξε την χτύπησαν, στη συνέχεια τη φίμωσαν και την υπέβαλαν σε βασανιστήρια που δεν χωράνε στο μυαλό φυσιολογικού ανθρώπου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας βρέθηκε σε ύπτια θέση, δεμένη στα χέρια και στα πόδια με μονωτική ταινία και έφερε εξωτερικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο χώρος της κρεβατοκάμαρας της οικίας της βρέθηκε ανάστατος.

Οι δράστες ζητούσαν επίμονα το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο. Και να ήθελε η 67χρονη να το δώσει δεν μπορούσε καθώς δεν το είχε η ίδια.

Έτσι ο βασανισμός συνεχίστηκε μέχρι τη στιγμή που ξεψύχησε.

Οι δράστες αποχώρησαν χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Την 67χρονη βρήκε νεκρή ο γιος της.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τον κύκλο των υπόπτων να στενεύει και τα στοιχεία που υπάρχουν να ανοίγουν δρόμο για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας.

Το γεγονός αυτό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία η οποία παρακολουθεί χωρίς να πιστεύει αυτά που συμβαίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ