Στέφανος Ντούσκος: Το Παγκόσμιο τελείωσε, αρχίζει η μάχη για τους Ολυμπιακούς

ntouskos stefanos

Με τη συμμετοχή του στον τελικό Β’ του Σκιφ Ανδρών, όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση, ο Στέφανος Ντούσκος ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας του Άμστερνταμ, κατακτώντας τη 10η θέση στη γενική κατάταξη.

Ο κορυφαίος Γιαννιώτης κωπηλάτης πραγματοποίησε συνολικά τέσσερις κούρσες στη διοργάνωση. Ξεκίνησε με δύο νίκες, στον προκριματικό και τον προημιτελικό του Σκιφ, όμως στον ημιτελικό τερμάτισε τέταρτος και έμεινε εκτός του μεγάλου τελικού. Στον τελικό Β’ κατέγραψε χρόνο 6:45.45, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Η ολοκλήρωση του Παγκοσμίου σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας για τον μεγάλο στόχο της επόμενης χρονιάς, καθώς ο χρυσός Ολυμπιονίκης θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες.

Με ανακοίνωσή του, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων εκφράζει την υπερηφάνειά του για τον αθλητή, τονίζοντας ότι ο Στέφανος Ντούσκος εκπροσωπεί διαχρονικά με τον καλύτερο τρόπο τον σύλλογο, τα Ιωάννινα και την Ελλάδα στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται στο βάθρο.

Παράλληλα, ο ΝΟΙ απευθύνει θερμά συγχαρητήρια και στην ελληνική αποστολή για τις διακρίσεις και τα μετάλλια που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google