80 δάφνινα στεφάνια για τους νικητές του Γύρου Λίμνης

giros stefania

giros stefania

Ογδόντα δάφνινα στεφάνια, που θα στέψουν τους νικητές του 11ου Γύρου Λίμνης, δημιούργησαν παιδιά, από 6 έως 12 ετών, που βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας, στο Ίτς Καλέ.

Η δράση διοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με τον Α.Ο Ποσειδών, και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να δημιουργήσουν, αλλά και να απολαύσουν μια σειρά δραστηριοτήτων και παιχνιδιών στον ειδικό «στίβο» που είχε στηθεί, ενώ ενημερώθηκαν από τους προπονητές του Α.Ο. Ποσειδώνα για τη σημασία του αθλητισμού.

Όπως υπογράμμισε η διευθύντρια του Μουσείου Αργυροτεχνίας και πρόεδρος του Ποσειδώνα Αγνή Δρίμτζια, για πρώτη φορά, οι νικητές του Γύρου Λίμνης, εκτός από ένα συλλεκτικό μετάλλιο που φιλοτέχνησε ο εικαστικός Χρήστος Σκαλκώτος, θα παραλάβουν ένα στεφάνι ελιάς με ένα μετάλλιο φτιαγμένο από παιδικά χέρια.

Με την δράση αυτή ολοκληρώθηκε το μέρος των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Λίμνης, που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά και σήμερα, η διοργάνωση τιμά του εθελοντές της, σε μια γιορτή που πραγματοποιείται στο ΠΚΔΙ.

«Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του Γύρου Λίμνης οφείλεται σε αυτούς, που με χαρά βρίσκονται παντού και εξυπηρετούν τους αθλητές σε ότι χρειαστούν κατά τη διάρκεια του αγώνα», σημείωσε η κ. Δρίμτζια και ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ που προβάλλουν όλες αυτές τις δράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι για τους αθλητές και εθελοντές που φέρουν το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης, η είσοδος στο Μουσείο Αργυροτεχνίας είναι δωρεάν από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ