Στα ύψη τα Γιάννινα με 49 νέα κρούσματα

koron noso

Παρότι εδώ και δέκα μέρες ο Δήμος Ιωαννιτών –όπως και του Μετσόβου- βρίσκονται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου που συνοδεύτηκε από απαγορευτικά μέτρα όπως το κλείσιμο της αγοράς και των σχολείων, δεν καταγράφεται ουσιαστική αποκλιμάκωση της πανδημίας.

Τα κρούσματα για το Νομό Ιωαννίνων συνολικά παραμένουν σε ανησυχητικά επίπεδα την ώρα που η εικόνα στο Νομό Θεσπρωτίας –επίσης βρίσκεται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου- έχει βελτιωθεί.

Σταθερά σε χαμηλά επίπεδα παραμένουν οι Νομοί Άρτας και Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία γεωγραφικής κατανομής που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο στην Ήπειρο επιβεβαιώθηκαν 63  νέα κρούσματα.

Η κατανομή αναλυτικά

Νομός Άρτας 2

Νομός Θεσπρωτίας  7

Νομός Ιωαννίνων 49

Νομός Πρέβεζας 5

Μετά και τα στοιχεία του τελευταίου 24ωρου ο μέσος όρος των τελευταίων επτά ημερών για το Νομό Ιωαννίνων ανέρχεται στο 25,71 ενώ τα κρούσματα ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού υπολογίζονται σε 29,18.

Στην Άρτα ο μέσος όρος κρουσμάτων των τελευταίων επτά ημερών έχει πέσει στο 2,86 στο Νομό Θεσπρωτίας στο 5,29 ενώ για το Νομό Πρέβεζας υπολογίζεται στο 3,14.

 Το τελευταίο 24ωρο στην χώρα επιβεβαιώθηκαν 3.586 νέα κρούσματα, 699 είναι οι διασωληνωμένοι, ενώ στους 51 ανέρχονται οι νεκροί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ