Στα Γιάννινα το ετήσιο εκπαιδευτικό καρδιολογικό συνέδριο

kardioxeirourgiki

kardioxeirourgiki

Από τις 15 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννινα το Ετήσιο Εκπαιδευτικό Καρδιολογικό Συνέδριο με τίτλο: «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων», στο ξενοδοχείο Epirus Palace.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, την Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Περιφερειακό Καρδιολογικό Τομέα Βορειοδυτικής Ελλάδας και τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας: Βαλβιδοπαθειών, Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων και Πνευμονικής Υπέρτασης – Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης – Ηχωκαρδιολογίας – Καρδιακής Ανεπάρκειας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ :
Ι. Γουδέβενος
Καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Κωνσταντίνος Παππάς
Καρδιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Β΄ Καρδιολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Ιωάννινα
Ιωάννης Παρίσης
Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αττικόν», Αθήνα
Παναγιώτης Κοραντζόπουλος
Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,
Α΄ Καρδιολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Ιωάννινα

Το συνέδριο – όπως κάθε χρόνο- τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και η συμμετοχή αναμένεται να ανέλθει σε πάνω από 350 συνέδρους από ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλο αριθμό κλινικών περιστατικών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας συμμετέχοντας ενεργά σε συζητήσεις με τους ειδικούς για θέματα όπως: καρδιακή ανεπάρκεια, κολπική μαρμαρυγή, κλινική αρρυθμιολογία και άλλα. Στόχος είναι να δοθούν απαντήσεις σε τρέχοντα ερωτήματα, προβληματισμούς, αντιγνωμίες και διλλήματα στη καθημέρα κλινική πράξη από τους 100 προσκεκλημένους ομιλητές – παρουσιάζοντες ειδικούς στα θέματα αυτά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Epirus Palace και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 08.30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 στη 12.30.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επιστημονικό πρόγραμμα και τη διοργάνωση, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.conferre.gr/event-detail.aspx?event=369
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ