Στα Γιάννινα το 32ο πανελλήνιο συνέδριο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης παιδιάτρων

sinedrio paidiatron

Η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και ο Τομέας Υγείας του Παιδιού, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, διοργανώνει το 32ο Συνέδριο, πανελλήνιας εμβέλειας με διακεκριμένους επιστήμονες από πανεπιστημιακά και νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 10/02/2023 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 12/02/2023, στα Ιωάννινα.

Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες σε θέματα παιδιατρικής αιματολογίας, παιδιατρικής λοιμωξιολογίας, νεογνολογίας, παιδιατρικής αλλεργιολογίας, παιδιατρικής νεφρολογίας, εφηβικής ενδοκρινολογίας, παιδικής καρδιολογίας, επείγουσας παιδιατρικής και άλλα.

Η τελετή έναρξης του 32oυ Ετήσιου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Παιδιάτρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή,10Φεβρουαρίουκαι ώρα20.00 στην αίθουσα «Ευεργετών» του ξενοδοχείου «Grand Serai».

Η τελετή έναρξης έχει ξεχωριστή σημασία φέτος, καθώς θα τιμηθεί η μνήμη της αείμνηστης Καθηγήτριας Παιδιατρικής, Αντιγόνης Σιαμοπούλου–Μαυρίδου, παρουσία αρχών της πόλης και του Πανεπιστημίου, αγαπημένων της συναδέλφων και φοιτητών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της τελετής θα πραγματοποιηθεί προσκεκλημένη ομιλία, ανοιχτή για το κοινό αναφορικά με τους Κινδύνους του Διαδικτύου, με τίτλο: «Γονείς, παιδί και διαδίκτυο» με ομιλητή τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α της ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Ειδικό Ερευνητή – Πραγματογνώμων ηλεκτρονικών εγκλημάτων.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν και πιστοποιείται με 19 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου, στην ιστοσελίδα: https://pediatric-ioannina.

Οργανωτική Επιτροπή:

Οργανωτική Επιτροπή

Πρόεδρος:          Αικατερίνη Σιώμου

Αντιπρόεδρος:  Σοφία Τσαμπούρη

Γραμματέας:     Δημήτριος Ράλλης

Ταμίας:                Αναστάσιος Σέρμπης

Μέλη:

(Αλφαβητική Σειρά)       Θεόδωρος Γουβιάς

Κωνσταντίνα Καπετάνιου

Παρασκευή Καραγκούνη

Μαρία Μπαλτογιάννη

Πολυξένη Σιχλιμίρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ