Στα Γιάννινα η 15η Ηπατο-Γαστρεντερολογική εκδήλωση

xeirourgeio

Η διοργάνωση της 15ης Ηπατο-Γαστρεντερολογικής Εκδήλωσης από το Ινστιτούτο Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας(ΙνΕΠΗΓ) και την Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό συνέδρων από όλη την Ελλάδα στα Ιωάννινα στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2023. Στόχο έχει, την επιμόρφωση των ιατρών στις σύγχρονες επιστημονικές και κλινικές εξελίξεις στο αντικείμενο της Ηπατολογίας και Γαστρεντερολογίας.

Οι εργασίες της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο «DuLac» μεενδιαφέρουσες εισηγήσεις και στρογγυλά τραπέζια γύρω από επιλεγμένα θέματα  όπως:  Δημόσια Υγεία, ΙΦΝΕ – Ελκώδης κολίτιδα και Νόσος Crohn, Ανώτερο Πεπτικό, Λεπτό έντερο, ,Χοληφόρα – Πάγκρεας, Ήπαρ, Κατώτερο Πεπτικό.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.30και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου με ειδικό σεμινάριο για τους Νοσηλευτές καθώς και την καθιερωμένη συνάντηση Γαστρεντερολόγων της ΒΔ Ελλάδας.

Η Εναρκτήρια Τελετή του συνεδρίου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Παθολογίας – Καρδιολογίας και  Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, κ. Ι. Γουδέβενο, με τίτλο ομιλίας: «Με ποιον τρόπο θα μιλήσουμε στην οικογένεια του ασθενούς μετά από ιατρικό λάθος;»

Χορηγούνται 18 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ηπείρου η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Οργανωτικό Συντονιστικό Γραφείο: ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΕ/CONFERRE SAE-mail: info@conferre.gr, Website: http://inepig-ioannina.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ