Στα… χαρακώματα Δημοτική Αρχή και αντιπολίτευση

ds geniki

ds geniki

Σε ανταλλαγή ανακοινώσεων επιδόθηκαν σήμερα, Δημοτική Αρχή και μείζονα αντιπολίτευση, με αφορμή τον σχεδιασμό και την υλοποίηση παρεμβάσεων για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Τη νέα αντιπαράθεση πυροδότησαν δηλώσεις του Προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππα Τσουμάνη, με τις οποίες δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την εμπλοκή του τομέα προγραμματισμού του Δήμου στην κοινωνική πολιτική.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, έσπευσε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις κάνοντας λόγο για βαβέλ στη Δημοτική Αρχή και να καταλήξει με την μόνιμη επωδό “επτά χρόνια και η πόλη δεν έχει δει ούτε ένα έργο”…

Και η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της ανταπάντησε υποστηρίζοντας ότι οι διαφορεικές απόψεις ακόμα και οι αντιπαραθέσεις είναι δημιουργικές και εποικοδομητικές όταν αφορούν σε νέα έργα και υποδομές.

Συνάμα εγκαλεί την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» σημειώνοντας πως αντί να ανακαλύπτει «Βαβέλ» και «διαγκωνισμούς» εντός της Δημοτικής Αρχής θα ήταν καλό να απαντήσει στην κοινωνία που είναι όλες αυτές οι υποδομές για τις οποίες «κόπτεται» σήμερα, τις οποίες όχι μόνο δεν υλοποίησε αλλά ούτε καν προγραμμάτισε αφήνοντας για χρόνια στο περιθώριο ΑμΕΑ κι άλλες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

“Αφήνουμε τη μιζέρια της απραξίας στην παράταξη του κ. Γκόντα και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε όλοι μαζί για την πρόοδο του τόπου”, καταλήγει.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ