Στα 102 του χρόνια νίκησε τον κορωνοϊό!

nosokomeio filiaton

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας έστειλε ένας υπεραιωνόβιος ο οποίος νίκησε τον κορωνοϊό και εξήλθε υγιής από το Νοσοκομείο Φιλιατών.

Ο 102 ετών κάτοικος του Νομού νοσηλεύθηκε για μία περίπου βδομάδα. Νόσησε ταυτόχρονα με τον 57χρονο γιο του και βρέθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο.

Ο υπερήλικας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα της νόσου και με αρκετά άλλα, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά προβλήματα υγείας, λόγω της ηλικίας του. Είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Μετά την ολιγοήμερη νοσηλεία πατέρας και γιός, πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους και στην καθημερινότητά τους, έχοντας ξεπεράσει μαζί και αυτή την περιπέτεια.

Ασθενής, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει ο υπερήλικας  από το Νοσοκομείο όρθιος και υγιής.

Στο νοσοκομείο Φιλιατών, το τελευταίο διάστημα, οι εισαγωγές ασθενών covid είναι λίγες και στη συντριπτική τους πλειοψηφία όσοι χρήζουν μακράς νοσηλείας με σοβαρά συμπτώματα είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ