Στ. Ντούσκος: «Είναι πολύ δύσκολο να βρεις χορηγό..»

ntouskos tokio

«Είναι πολύ δύσκολο να βρεις χορηγό… Θα θέλαμε να μας στηρίξουν. Κυρίως δεν είχαμε τη στήριξη από κάποιες τοπικές επιχειρήσεις».

Είναι λόγια του Στέφανου Ντούσκου. Από τις πρώτες δηλώσεις που έκανε επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

Δεν είναι ούτε εύκολη κριτική, ούτε ψέμα.. Μία πικρή διαπίστωση που δείχνει την δύσκολη πραγματικότητα πίσω από κάθε μετάλλιο, πίσω από κάθε προσπάθεια Έλληνα αθλητή, όταν προς χάρη των μνημονίων κόπηκαν σχεδόν τα πάντα από την πολιτεία.

 «Η προσπάθεια ήταν πάρα πολύ μεγάλη», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο χρυσός Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος.

Λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο χρυσός κωπηλάτης μίλησε για το πώς έφτασε να το κατακτήσει. «Ήταν πολύ δύσκολο, πέντε χρόνια προσπαθούσα», είπε σχετικά.

Περιέγραψε μάλιστα πως, «στα τρία πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να βρω πλήρωμα κι αποφασίσαμε με τον προπονητή μου να επιλέξω το μονό σκιφ, γιατί είσαι μόνος σου».

Στις θυσίες που έκανε, αφιερωμένος στο στόχο του, είπε πως «τα τελευταία δύο χρόνια έχω δει ελάχιστα τους γονείς και τους φίλους μου, γιατί ήμασταν στο κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά».

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει την τοποθέτηση του Θοδωρή Ιακωβίδη είπε πως, «είναι πολύ δύσκολο να βρεις χορηγό» τονίζοντας ότι, «θα θέλαμε να μας στηρίξουν. Κυρίως δεν είχαμε τη στήριξη από κάποιες τοπικές επιχειρήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ