Σπίρτζης: Θα αναστηλώσουμε το γεφύρι και τη χώρα!!

gefirapla kalokai

gefirapla kalokai

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας κατέρρευσε.. Και αν μέχρι τώρα δεν υπήρχε η επιμονή της Περιφέρειας Ηπείρου, η σημαντική αρωγή του Πολυτεχνείου και η εθελοντική προσφορά και εργασία άλλων ανθρώπων, μάλλον όλα θα βρίσκονταν στο σημείο όπου είχαν μείνει εκείνο το πρωινό του Φλεβάρη…

Ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης από την Άρτα όπου έδωσε συνέντευξη τύπου με δύο ακόμη συναδέλφους του (Φλαμπουράρη και Γεροβασίλη) αναγνώρισε τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην εξέλιξη του έργου, ωστόσο επανέλαβε ότι τα κονδύλια που απαιτούνται για την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας είναι δεσμευμένα!!!

Βέβαια θα απαιτηθεί μία ακόμη προγραμματική σύμβαση μεταξύ των Υπουργείων Υποδομών και Πολιτισμού, αλλά κατά τον υπουργό, το έργο θα προχωρήσει καθώς έχει και ιδιαίτερη… σημειολογία!!

Για την κυβέρνηση, όπως είπε ο κ. Σπίρτζης, το γεφύρι είναι περίπου όπως και η χώρα. «Βρήκαμε μια χώρα πεσμένη, όπως και το γεφύρι. Και την χώρα θα βγάλουμε από την κρίση και θα την ανατάξουμε και το γεφύρι, που έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Ηπειρώτες, θα αναστηλώσουμε», ανέφερε ο Υπουργός…

Για την ιστορία βέβαια, υπενθυμίζεται ότι το γεφύρι κατέρρευσε λίγες μέρες μετά τις εθνικές εκλογές και την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ!

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ