Σπείρα διαρρηκτών με εγκέφαλο Ρωσίδα!

ASTYNOMIA_1Πέντε άτομα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές για κλοπές που είχαν διαπράξει στην Πλατανούσα και το Μονολίθι. Πρόκειται για τρεις ντόπιους, έναν Αλβανό και μία Ρωσίδα.

Η τελευταία μάλιστα που εργάζονταν ως οικιακή βοηθός σε σπίτια της περιοχής φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος της σπείρας, καθώς γνώριζε τα σπίτια, έδινε όλες τις πληροφορίες στους υπόλοιπους κι έτσι οργανώνονταν τα χτυπήματα.

Γεωργικά εργαλεία που στη συνέχεια πωλούνταν στην Αλβανία και χρηματικό ποσό άνω των τριών χιλιάδων ευρώ ήταν ανάμεσα στα κλοπιμαία, ενώ διερευνάται και η συμμετοχή τους σε άλλες υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων της ευρύτερης περιοχής.

Η προανάκριση από την Αστυνομία συνεχίζεται, ενώ από τον Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις Έλληνες. Η Ρωσίδα και ο Αλβανός κρατούνται προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ