Σοβαρή βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ και διακοπή νερού

diakopi-revmatos

Σοβαρή βλάβη προκλήθηκε στο δίκτυο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα την διακοπή ηλεκτροδότησης σε ορισμένες περιοχές του δήμου Ζίτσας.

Εξαιτίας της βλάβης υπάρχει διακοπή νερού καθώς επηρεάζονται τα αντλιοστάσια και γεωτρήσεις στη περιοχή Ασβεστοχωρίου-Κόντσικας και Γραμμενοχωρίων του Σ.ΥΔ.Λ.Ι.

Θα εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή υδροδότησης, στους οικισμούς των Γραμμενοχωρίων: Δήμος Ζίτσας: Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη, Γραμμένο, Βαγενίτι, Πολύλοφος, Λύγγος και Δήμος Ιωαννιτών: Κόντσικα, Ασβεστοχώρι και Κοσμηρά και στις απευθείας συνδέσεις ιδιωτών-πτηνοτροφεία από κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές.

Από τη ΔΕΗ εκτιμάται ότι η αποκατάσταση ηλεκτροδότησης θα αργήσει και θα πραγματοποιηθεί μετά τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες.

Η αποκατάσταση της λειτουργίας των αντλιοστασίων θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά την αποκατάσταση της ΔΕΗ και της ηλεκτροδότησης, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουνε τα δίκτυα ύδρευσης και οι δεξαμενές.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ