Σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση του λεκανοπεδίου

dikio idrenerou

dikio idrenerou

Σοβαρά προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση του λεκανοπεδίου έχουν ανακύψει μετά την έντονη χιονόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες που καταγράφηκαν.

Τα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές της Αμφιθέας, της Πεδινής, του Σταυρακίου, των Μαρμάρων, του Κατσικά και του Δροσοχωρίου.

Από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, κινητοποιήθηκε όλο το τεχνικό τμήμα και το σύνολο των υπάλληλων που δεν ήταν σε βάρδια προκειμένου να αντιμετωπιστούν και να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου, ελέγχθηκαν τα αντλιοστάσια και τα δίκτυα και αντιμετωπίστηκαν διάφορα προβλήματα.

Στην Αμφιθέα γίνεται προσπάθεια εντοπισμού της βλάβης στον κεντρικό αγωγό τροφοδοσίας ενώ στην Πεδινή το πρόβλημα τροφοδοσίας αντιμετωπίζεται με ενίσχυση του δικτύου.

Σε όλο το λεκανοπέδιο εμφανίζονται μεγάλες καταναλώσεις νερού οι οποίες είναι πιθανό να συνδέονται με βλάβες εξ αιτίας του παγετού.

Ο ΣΥΔΛΙ απευθυνόμενος στους καταναλωτές ζητά να περιοριστεί η κατανάλωση ωσότου εξομαλυνθεί η κατάσταση ενώ θα πρέπει να γίνει και έλεγχος στα ρολόγια και τα δίκτυα για τυχόν διαρροές.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ