Σκουρλέτης καλεί ΚΕΔΕ κι ΕΝΠΕ

Τις προτάσεις της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ για το σχέδιο νόμου «Κλεισθένης» που φέρνει την απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ζητά ο Υπουργός Εσωτερικών με επιστολές που απέστειλε.

Στις επιστολές προς τους επικεφαλής των δύο Ενώσεων, Κωνσταντίνο Αγοραστό και Γεώργιο Πατούλη, επισημαίνει ότι με την λήξη της δημόσιας διαβούλευσης και αφού αξιοποιήθηκε το χρονικό διάστημα που ακολούθησε για την περαιτέρω υποβολή παρατηρήσεων και προτάσεων επί του Σχεδίου Νόμου, η διαδικασία συζήτησης οδεύει προς το τέλος της

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, προσκάλεσε την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε αντίστοιχες συναντήσεις, προκειμένου να υποβάλουν τις προτάσεις τους επί του Σχεδίου Νόμου «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1».

Απευθυνόμενος στους επικεφαλής των Ενώσεων, ο Υπουργός Εσωτερικών καλεί την ΚΕΔΕ σε συνάντηση στο υπουργείο την ερχόμενη Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018, στις 09:00.

Επίσης, μετά από επικοινωνία του Κ. Αγοραστού, με τον υπουργό Εσωτερικών, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, στις 12:00, στο υπουργείο Εσωτερικών, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ ΥΠΕΣ και ΕΝΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ