Σκληρή απάντηση για τα…χαλιά!

dimarxeio_1Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση καταγγελία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας έδωσε η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων. Η παράταξη του Νίκου Γκόντα έσπευσε να μιλήσει για σκάνδαλο και να προσδώσει σε αυτό μεγάλες διαστάσεις. Τι αφορούσε; Μα τον καθαρισμό των χαλιών του δημαρχείου, ο οποίος κατά την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία ανατέθηκε στο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Λευτέρη Δοβανά.

Η Δημοτική Αρχή απάντησε άμεσα κάνοντας γνωστό ότι ο κ. Δοβανάς έχει συνταξιοδοτηθεί εδώ κι ένα χρόνο και εκθέτοντας έτσι την παράταξη του Νίκου Γκόντα.

Η ανακοίνωση μάλιστα είναι ιδιαίτερα σκληρή και όπως διαφαίνεται θα υπάρξει συνέχεια στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά αναφέρεται:

Η φράση «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούνε για σκοινί» θα αρκούσε για απάντηση στην Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία και στις σημερινές της «αποκαλύψεις».

Όμως αυτοί που βούλιαξαν το Δήμο Ιωαννιτών στα χρέη και στην ανυποληψία εξακολουθούν να προκαλούν. Και το ακόμη χειρότερο. Επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις υπακούοντας σε συμβουλές μαθητευόμενων μάγων.

Οι άνθρωποι λοιπόν που ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία σε φίλους και κολλητούς ανακάλυψαν το μέγα σκάνδαλο της ανάθεσης του καθαρισμού χαλιών σε Δημοτικό Σύμβουλο της Ενότητας Πολιτών. Αποκρύπτουν βέβαια επιμελώς και με σκοπιμότητα το γεγονός ότι πρόκειται για μία ανάθεση που έγινε με βάση όσα ορίζει η νομοθεσία. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Δοβανάς δεν μετέχει στην εν λόγω εταιρία καθώς έχει συνταξιοδοτηθεί εδώ κι ένα χρόνο.

Ας μην ψάχνουν για σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν. Η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν κατασκευάζει επιχειρηματίες για να τους αναθέσει την διακίνηση πολλών χιλιάδων ευρώ, δεν αποκρύπτει καμία από τις ενέργειές της, δεν κρύβεται.

Οι όψιμοι τιμητές της διαφάνειας λοιπόν καλό θα είναι να θυμηθούν τα έργα και τις ημέρες τους για τα οποία ουδείς είχε την ευθιξία να παραιτηθεί.

Επειδή διαπιστώνουμε ότι διακατέχονται από κοντή μνήμη μπορούμε να τους θυμίσουμε ορισμένα, που ταλανίζουν ακόμη το Δήμο μας, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί είναι ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ