Σκηνές απείρου κάλους στο Δημοτικό Ηγουμενίτσας- Βίντεο

igoumenitsa ds

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας και μάλιστα σε μία συνεδρίαση που είχε κυλήσει σε χαμηλούς τόνους και σε κλίμα συναίνεσης.

Όλα αυτά όμως μέχρι την συζήτηση του τελευταίου θέματος. Ένα θέμα ρουτίνας που έδωσε την αφορμή για να ακουστούν πρωτοφανείς εκφράσεις σε ένα συλλογικό αυτοδιοικητικό όργανο.

Το θέμα αφορούσε την κατανομή πιστώσεων στις σχολικές επιτροπής με εισηγητή τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ηλία Λώλη.

Η εισήγηση έγινε και τότε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Γόγολος ανέφερε ότι δεν εμπιστεύεται την κατανομή ζητώντας την αντικατάσταση του εισηγητή.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν θερμός…

Ο κ. Λώλης σήκωσε το γάντι, φτάνοντας να λέει στον αντίπαλό του”Αν μιλήσω εγώ, θα φύγεις από την Ηγουμενίτσα” και ο κ. Γόγολος να απαντά: “Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ρε γάϊδαρε με δίπλωμα…”!

Μάλιστα είπε πάνω από δύο φορές ότι ο εισηγητής προέρχεται από την βαθιά δεξιά και ξέρει πως χάνονται θέσεις εργασίας.. Και αφού τα αίματα είχαν ανάψει για τα καλά οι υπεύθυνοι του Δήμου διέκοψαν την ζωντανή μετάδοση και το βίντεο της συνεδρίασης..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ