Σειρά εκδηλώσεων στον Οίκο Ευγηρίας

OIKOS_EYGHRIASΟ Δήμος Ιωαννιτών και ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας με την ευγενική συμπαράσταση των ντόπιων καλλιτεχνών ξεκινά εκδηλώσεις αφιερωμένες στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν, πρόσφεραν και τώρα φιλοξενούνται στο Ζωγράφειο οικο Ευγηρίας.

-Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που θα περιλαμβάνει λαϊκή μουσική και έντεχνο τραγούδι με την Κορίνα Ντούμα και τον Α Μουσκέτας.

-Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 18.00 η διακεκριμένη καλλιτέχνης Αντιγόνη Κατσούρα θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφική δουλειά της σε μουσική και στίχους Άρη Κλεισούρα, Βασίλη Καζούλη, Ηλία Κατελάνου και της ίδιας.

-Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με την Στρατιωτική Μπάντα της VIII Μεραρχίας.

-Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 18.00 η Γιαννιώτισσα Κλαρινετίστα Χριστίνα Τζαλαλή θα μαγεύσει με τη μελωδία της τους ανθρώπους της γ΄ ηλικίας .

-Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 18.00 η Παιδική Χορωδία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων θα τραγουδήσει Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

-Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 18.30 ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας θα πλημμυρίσει από μελωδίες, που θα χαρίσουν στιγμές χαράς και απόλαυσης στους φιλοξενούμενους του.

Οι εκδηλώσεις είναι ελεύθερες για το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ