Σημαντικό βήμα για τουριστικό λιμάνι-μαρίνα

olig marina

olig marina

Η παρουσίαση της προμελέτης κατασκευής τουριστικού λιμένα-μαρίνας, ήταν το θέμα σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κος Ανδρέας Νταής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας κος Θωμάς Πιτούλης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Δονάτος Μαρτίνης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανδρέας Σταύρου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Αθανάσιος Τσώνης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η παρουσίαση εστίασε σε θέματα που αφορούν την χωροθέτηση του έργου και τα επιμέρους τεχνικά και κατασκευαστικά χαρακτηριστικά. Συζητήθηκαν επίσης, θέματα που αφορούν την λειτουργικότητα, την κοστολόγηση των εργασιών και του προτεινόμενου προϋπολογισμού. Η συμμετοχή όλων των φορέων έδωσε την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων σχετικά με την προμελέτη.

Η κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνα) Ηγουμενίτσας αποτελεί ένα έργο πνοής για την πόλη της Ηγουμενίτσας. Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας προχωρά με μεθοδικότητα, και πάντοτε σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με σκοπό την υλοποίηση του έργου που πραγματικά θα αποτελέσει ευκαιρία για την πόλη μας, εντάσσοντας την Ηγουμενίτσα ως σημαντικό σημείο αναφοράς στον τουριστικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ