Άλυτο το μυστήριο στη Σίδερη.. Συνεχίζεται η έρευνα για τον 35χρονο

ntrikos stavlos

ntrikos stavlos

Στο σκοτάδι παραμένει η έρευνα για τον εντοπισμό του 35χρονου Ηλία Ντρίκου ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή στην Σίδερη Φιλιατών. Την Πέμπτη ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και δύναμη της ΕΜΑΚ που θα μεταβεί από τα Γιάννινα, με την συνδρομή ντόπιων εθελοντών, θα προχωρήσουν σε νέες στοχευμένες έρευνες στην περιοχή πέριξ των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων απ΄ όπου χάθηκαν τα ίχνη του νεαρού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κανένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να φωτίσει το μυστήριο με αποτέλεσμα οι αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και να κινούνται προς κάθε κατεύθυνση.

Η οικογένεια του 35χρονου, ζει τραγικές ώρες και απευθύνει δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να συνδράμει στην έρευνα.

Η περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη του Ηλία Ντρίκου είναι δασώδης και δύσβατη και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν αποτελεί πέρασμα Αλβανών μεταναστών ή λαθρεμπόρων. Αποτελεί κυνηγότοπο για τους Φιλιάτες και την Κυριακή, ημέρα εξαφάνισης του Ηλία στον ευρύτερο χώρο, βρίσκονταν πολλοί κυνηγοί. Σχεδόν όλοι κατέθεσαν στην αστυνομία επισημαίνοντας πως στον επίμαχο χρόνο δεν έπεσε τουφεκιά ενώ δεν παρατήρησαν καμία ύποπτη κίνηση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ