Σφοδρή σύγκρουση, προς την έξοδο ο Παύλος Πολάκης

polakis paulos

Εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται ο βουλευτής Παύλος Πολάκης, μετά από την τελευταία ανάρτησή του η οποία «έβαλε φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, που μιλά για «βαθύ κράτος» και βάζει στο στόχαστρο δημοσιογράφους και δικαστές, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Την «πόρτα» της εξόδου από τα ψηφοδέλτια του έδειξε η Κουμουνδούρου. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αντεγκλήσεις και οι αλληλοκατηγορίες μετά την καταδίκη Παππά.

Μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που περιέχει φωτογραφίες δημοσιογράφων και δικαστών σημειώνοντας ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς η άλλη φορά», προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση της ΝΔ.

Πηγές της Κομουνδούρου «απάντησαν» στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, στην οποία «στόχευε» δικαστές και δημοσιογράφους, προβάλλοντας το επιχείρημα πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του», αναφέρουν οι πηγές. «Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας».

Τονίζουν ακόμη ότι «όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ