Σφοδρή επίθεση Μήτση στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

mitsis giannis

Με μία σκληρή δήλωση ο Γιάννης Μήτσης, επιτίθεται στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και την Διοικούσα Επιτροπή, οι οποίοι επιχειρούν να τον απαλλάξουν από όλα τα αξιώματα.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν από το Διοικητικό  Συμβούλιο του Επιμελητηρίου σε συνεδρίαση που έχει οριστεί στις 30 Νοεμβρίου και εν όψει αυτής ο Γιάννης Μήτσης η παράταξη του οποίου είχε συνεργαστεί με αυτή του Δημήτρη Δημητρίου για την συγκρότηση προεδρείου, επιτίθεται στον νυν πρόεδρο υποστηρίζοντας ότι «χωρίς ίχνος ντροπής, τήρησης στοιχειωδών δημοκρατικών κανόνων και κανέναν σεβασμό στην εκφρασθείσα βούληση των μελών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, ο Πρόεδρος  του κ. Δημήτριος Δημητρίου, θέλει πάση θυσία την απαλλαγή μου από όλα τα αξιώματα».

Ο κ. Μήτσης υποστηρίζει ότι ενοχλεί η κριτική που ασκεί για όσα συμβαίνουν στο Επιμελητήριο και δεν συνεισφέρουν στο ελάχιστο στην άμβλυνση των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Επιμελητηρίου μας και η κοινωνία γενικότερα.

«Στόχος του η φίμωσή μου και κάθε φωνής που διαφωνεί με το να εμφανίζεται ως το Επιμελητήριο να του ανήκει, ενώ δεν είναι σε θέση να δράσει δημιουργικά και να παράξει έργο.

                Η εντελώς αθέμιτη και απολυταρχικής επινόησης απόφασή του δεν θα με αποτρέψει από το να συνεχίσω να πράττω το καθήκον μου και να υπερασπίζομαι με  πάθος τα συμφέροντα των μελών του Επιμελητηρίου και όχι του κ. Δημητρίου», καταλήγει ο κ. Μήτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ