Σφοδρές αντιδράσεις και στους Φιλιάτες για τα «εντέλλεσθε»

nosokomeio filiaton

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις και στο Νοσοκομείο Φιλιατών για τις μετακινήσεις γιατρών με εντέλλεσθε προκειμένου να ενισχύσουν το νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Οι γιατροί με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν ως απαράδεκτες και μεθοδευμένες τις μετακινήσεις αυτές ζητώντας λύση των προβλημάτων με προσλήψεις.

«Στο όνομα του « επείγοντος-έκτακτου και αναγκαίου» υπήρξε οδοστρωτήρας στα εργασιακά μας δικαιώματα. Αποτέλεσμα σήμερα σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας  να υπάρχουν ελλείψεις γιατρών ,νοσηλευτών .και να μη καλύπτονται οι εφημερίες βασικών κλινικών και χειρουργεία με λίστες ατελείωτης αναμονής.

Το απέδειξε και το αποδεικνύει με τις  ανεδαφικές της  παλινωδίες ,με φιρμάνια νέου ΕΣΥ.(προσωπικός γιατρός, άρση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης νοσοκομειακών γιατρών, φτωχοποίηση των μικρών ιδιωτών και κυρίως νέων ιατρών με πρόσχημα την καλύτερη υγεία για τους πολίτες!!)

Η κυβέρνηση μεθοδευμένα απαξιώνει πλήρως την Δημόσια Υγεία με τερτίπια μπαλώματος τόσο στην πρωτοβάθμια (προσωπικός γιατρός πού η ίδια αμφισβητεί!) όσο και  στα νοσοκομεία. Μετακινήσεις γιατρών να αποδυναμώνουν την στελέχωση κλινικών και αφήνοντας τούς πολίτες χωρίς περίθαλψη εξαναγκάζοντας τους να καταφεύγουν σε διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές για να βρουν την υγειά τους» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι γιατροί του Νοσοκομείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ