«Σφίγγα» ο Αλβανός που μετέφερε σχεδόν ένα τόνο χασίς!

ELEOYSA_XASIS1

ΦΩΤΟ– Ένας σχεδόν τόνος χασίς, η μεγαλύτερη ποσότητα στην Ήπειρο μέχρι σήμερα, κατασχέθηκε μετά από κοινή επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν εδώ και μέρες την πληροφορία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας και βρισκόταν σε πλήρη επαγρύπνηση. Οι κινήσεις του φορτηγού ήταν αυτές που κίνησαν τις υποψίες και οργανώθηκε ολόκληρη επιχείρηση, ο επίλογος της οποίας γράφηκε στην διασταύρωση της Ελεούσας με την ακινητοποίηση του φορτηγού και τη σύλληψη του οδηγού.

Για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 5 Απριλίου, στο Τμήμα Ασφάλειας Πατησίων Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ELEOYSA XASIS1

Το κλεμμένο φορτηγό, κλειστού τύπου ήταν φουλ στα ναρκωτικά.. Ακόμη και οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι από την τεράστια ποσότητα.

Ενδεικτικό είναι ότι χρειάστηκαν αρκετές ώρες προκειμένου να ολοκληρώσουν το ζύγισμα!

Παρά 48 κιλά ένας τόνος! Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί τα τελευταία χρόνια σε μία και μόνο επιχείρηση!

Το κλεμμένο όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο δράστης παρέλαβε τα ναρκωτικά από περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, χωρίς μέχρι στιγμής να αποκαλύπτει στην αστυνομία το ακριβές σημείο.

«Σφίγγα» είναι και ως προς τους συνεργάτες του καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για τον τόπο παράδοσης του φορτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ