Σενάριο προεκλογικής φαντασίας…

Παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στην τοπική πολιτική σκηνή. Ντρίπλες, μεταγραφές, αυτογκόλ και ποιος ξέρει τι θα δουν ακόμη τα ματάκια μας και τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας.

Αφήνοντας για λίγο τα τηλεοπτικά παράθυρα, που κάποιες φορές με μπερδεύουν οι ιδιότητες των διαφόρων σχολιαστών, αναλυτών και λοιπών, παραδίδομαι σε ένα σενάριο προεκλογικής περιόδου από το μέλλον.

Φανταστικό και παρακαλώ να αποφευχθούν συνειρμοί με πρόσωπα, κόμματα και υποψηφίους.

Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Στην μία συζήτηση υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ συζητά με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που προέρχεται από το ΚΙΝΑΛ και συμφωνούν πόσο ωραία έγιναν όλα στο Δήμο. Πλήρης η ταύτιση.

Σε άλλη συζήτηση υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συζητά με υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ –που μπορεί να είναι ο ίδιος που ήταν και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος- και «σκοτώνονται»  για τα έργα και τις ημέρες τους. Αυτό είναι αλήθεια το βρίσκω φυσιολογικό.

Σας έχω όμως και καλύτερο!

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος προερχόμενος από την κεντοδεξιά, υποψήφιος προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ένας ακόμη από το ΚΙΝΑΛ, εκπροσωπούν την ίδια παράταξη και διαπιστώνουν πως η συνεργασία τους είναι άριστη και το έργο τους τρισμέγιστο!

Στο άλλο πάνελ πάλι, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και άλλος από το ΚΙΝΑΛ, κατασπαράζονται και αλληλοκατηγορούνται για το κατάντημα του τόπου!

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με υποψηφίους ευρωβουλευτές των ίδιων κομμάτων!

Θα μας τρελάνουν; Όχι βέβαα! Είναι σενάριο προεκλογικής φαντασίας που ουδεμία σχέση έχει με πρόσωπα και παρατάξεις.

Απλά κρατήστε το…

 Αλέξης Πέτρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ