Σεμινάρια για τα επείγοντα περιστατικά μαιευτικής

AGGEIOXEIROYRGIKHΗ Μαευτική και Γυναικολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Διευθυντής:Kαθηγητής Θ. Στέφος), σε συνεργασία με την Β΄Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών (Διευθυντής:Kαθηγητής Γ. Κρεατσάς), την Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού –Γυναικολογικού Επείγοντος και το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Εφετείου Ιωαννίνων διοργανώνει διήμερο Σεμινάριο Αντιμετώπισης Μαιευτικών Επειγόντων Περιστατικών (ALSO) στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στις 2-3 Ιουνίου 2012.

Τα Σεμινάρια Μαιευτικού Επείγοντος απευθύνονται σε Μαιευτήρες, Αναισθησιολόγους, Παιδιάτρους, Μαίες , Προσωπικό ΕΚΑΒ και Κέντρων Υγείας, καθώς και άλλους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται σε αίθουσες τοκετών ή μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ένα επείγον μαιευτικό περιστατικό.

Το πρόγραμμα ALSO έχει ως κύριους στόχους την αποφυγή των περιττών παρεμβάσεων στην Μαιευτική και την αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών με εξειδικευμένους χειρισμούς. Οι χειρισμοί που διδάσκονται στο Σεμινάριο βασίζονται στην τεκμηριωμένη άσκηση της ιατρικής, ενώ τονίζεται, κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου, η αξία της εφαρμογής κατευθυντηρίων κλινικών οδηγιών σε κάθε αίθουσα τοκετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ