Σεμινάρια- Εργαστήρια για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

KATADISHΤο Κ.Π.Ε. Κόνιτσας – Πραμάντων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου διοργανώνει Σεμινάριο – Εργαστήριο με θέμα: «Οργάνωση και Υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού Ιωαννίνων.

Το Σεμινάριο – Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί 10 και 11 Νοεμβρίου. Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν, πρωινές και απογευματινές ώρες του Σαββάτου, στην αίθουσα «Λόγου και Τέχνης» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τα βιωματικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή το πρωί στο ΚΔΑΠ «Ρόδα».

Το Κ.Π.Ε. Κόνιτσας – Πραμάντων έχει ήδη δημιουργήσει αρχείο επιμορφωμένων εκπαιδευτικών, το οποίο ενημερώνεται, ώστε στα εκπαιδευτικά προγράμματα (ημερήσια και πολυήμερα), που υλοποιεί να συμμετέχουν οι ήδη επιμορφωμένοι εκπαιδευτικοί συνοδευμένοι από τους μαθητές τους, όπως ορίζει το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα πρέπει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2012, να αποστείλουν στο Κέντρο Περιβαλλοντικής

Εκπαίδευσης την αίτηση συμμετοχής τους με φαξ: 26550 – 23903 ή με mail: kpekon@otenet.gr.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του κέντρου: 26550-23825, καθώς και στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε. Κόνιτσας – Πραμάντων: www.kpekonitsas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ