ΣΕΔ Πάργας, διαφωνεί για την πληρότητα

parga n15

Μειωμένη μέχρι και 70% είναι η τουριστική κίνηση σε σύγκριση με πέρυσι για την περιοχή της Πάργας.

Τα σχετικά στοιχεία παρουσιάζει ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων με αφορμή τις δηλώσεις που είχαν προηγηθεί από τον Δήμαρχο για πληρότητα 100%.

Ο ΣΕΔ Πάργας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που διαθέτει και θέλοντας να αποδώσει μια σαφή και ρεαλιστική εικόνα για τη σημερινή κατάσταση στα τεκταινόμενα της τοπικής τουριστικής αγοράς, αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως η μείωση των κρατήσεων σε σχέση με τα περσινά δεδομένα, αγγίζει το 60 με 70% και κάθε άλλο παρά πληρότητα υπάρχει.

Πολλά καταλύματα παραμένουν κλειστά για το 2020 ενώ κάποια άλλα υπολειτουργούν.

«Ουδέποτε μας ζητήθηκαν επίσημα στοιχεία από την Δημοτική αρχή η θέση της οποίας μπορεί να οδηγήσει σε παρερμηνείες κι εσφαλμένα συμπεράσματα, δεδομένου του τεράστιου κι ανεπανόρθωτου πλήγματος που έχει υποστεί ο κλάδος του τουρισμού για το 2020.

Ευχής έργον, μελλοντικές ανακοινώσεις, να έχουν την ενημέρωση από τους καθόλα υπεύθυνους και δραστήριους συλλόγους που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα έντιμη και συνεπή στάση στις τρέχουσες συγκυρίες και να μην υπερισχύουν ανεύθυνες και γενικόλογες εκτιμήσεις από άτομα χωρίς αρμοδιότητα ουσιαστική για το ευαίσθητο αυτό θέμα», καταλήγει ο Σύλλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ