Σε χωριά της Παμβώτιδας η Τ. Καλογιάννη

Σε Λογγάδες, Βασιλική και Δροσοχώρι, πραγματοποίησε την πρώτη της προεκλογική επίσκεψη η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη.

Η επίσκεψη, όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας της με τους συμπολίτες μας, προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις και να συζητήσει αναλυτικά μαζί τους τα προβλήματα που απασχολούν τους μεγάλους παραλίμνιους οικισμούς και θέματα καθημερινότητας των τοπικών κοινωνιών.

Οι κάτοικοι των τριών τοπικών κοινοτήτων την καλωσόρισαν και της εξέφρασαν αρχικά παράπονα από τη σημερινή δημοτική Αρχή, η οποία φαίνεται ότι δεν έχει δώσει την πρέπουσα βαρύτητα σε αυτή την πολύ ζωντανή περιοχή του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Στη συνέχεια αντάλλαξαν απόψεις για οικιστικά θέματα, θέματα καθημερινότητας,  θέματα του πρωτογενή τομέα, για το σχέδιο προεδρικού Διατάγματος της Παμβώτιδας το οποίο σέρνεται επί δεκαετία στα γραφεία του αρμόδιου Υπουργείου.

Η Τατιάνα Καλογιάννη τους ενημέρωσε σε γενικές γραμμές για τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης, τις οποίες επεξεργάζονται μέλη της Παράταξης, πανεπιστημιακοί και τεχνοκράτες, άκουσε δε με προσοχή τις προτάσεις τους.

Στις συναντήσεις μετείχαν υποψήφιοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης Ιωάννινα 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ