Σε χωριά της Παμβώτιδας η Τ. Καλογιάννη

Με επισκέψεις σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία η υποψήφια Δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη.

Στις συναντήσεις με τους κατοίκους τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν οι ζημιές που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο και οι δυσκολίες στην πρόσβαση στις υπηρεσίες του δήμου.

Η κ. Καλογιάννη είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις θετικές εξελίξεις που δημιουργούνται για τον ΧΥΤΑ Ελληνικού καθώς με την λειτουργία της μονάδας ΑΣΑ μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων κατά 65% στην συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Η Τατιάνα Καλογιάννη, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, είχε την ευκαιρία να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δημιουργήσει τη νέα Παράταξη Ιωάννινα_2023 που θα διεκδικήσει τον Δήμο για την επόμενη τετραετία, αναφέρθηκε στις διαφορές που διακρίνουν τη νέα παράταξη από τις παλαιές, με κύριο στοιχείο την ανάδειξη ως κυρίαρχου πολιτικού διακυβεύματος την παραγωγή ωφέλιμου έργου και όχι την διεκπεραιωτική, και πολλές φορές απλώς επικοινωνιακή, διαχείριση των προβλημάτων των πολιτών.

Τόνισε τη σημασία που δίνει στην άρση των ανισοτήτων που παρατηρούνται μεταξύ των διαφορετικών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών, αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τον Δήμο.

Για την άρση των ανισοτήτων αυτών, καθοριστικός θα είναι ο ρόλος των τοπικών κοινωνιών στην καταγραφή, τεκμηριωμένη αξιολόγηση και ιεράρχηση των προβλημάτων που τους απασχολούν, αλλά και η επιλογή των προσώπων που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη περίοδο στη δημοτική Αρχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ