Σε θερμό κλίμα τα ασφαλιστικά μέτρα για τη Δωδώνη

DODONI7 Και έντονοι διαπληκτισμοί του εκπροσώπου της ξένης κοινοπραξίας με τους κτηνοτρόφους- Καμιά προσωρινή απόφαση

Χωρίς προσωρινή απόφαση αλλά παραπέμποντας σε κανονική εκδίκαση η οποία θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου, έληξε η πρώτη δικαστική μάχη για τη Δωδώνη. Η συζήτηση σήμερα αφορούσε στην αίτηση  ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι Ενώσεις της Ηπείρου  για την τήρηση του καταστατικού της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνης.

Σήμερα θα μπορούσε να υπάρξει μία προσωρινή αναστολή στη διαδικασία μεταβίβασης της εταιρίας, όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν υπήρξε και το πιθανότερο πλέον είναι μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, όπου θα γίνει η τακτική συζήτηση το θέμα να έχει κλείσει.

Κι ενώ όσα ειπώθηκαν μέσα στην αίθουσα, έχουν νομικό ενδιαφέρον, όσα έγιναν έξω από αυτή έχουν κυρίως έντονο πολιτικό ενδιαφέρον.

Ο οικονομικός σύμβουλος της SI, του ΡωσοΓαλλοΒρετανοΕλληνικού Ομίλου που αγόρασε τη Δωδώνη Ιωάννης Βιτάλης, είχε ένα θερμό επεισόδιο με εκπροσώπους κτηνοτρόφων και άλλων φορέων που παραβρίσκονταν.

Στις έντονες ενστάσεις των πρώτων η απάντηση που έδωσε ο κ. Βιτάλης ήταν όντως αφοπλιστική. Αλλά πιθανόν και ενδεικτική της νοοτροπίας με την οποία έρχονται στην Ήπειρο.

«Ότι θέλουμε κάνουμε», είπε ο κ. Βιτάλης ενώπιον δεκαπέντε ατόμων.

Έτσι το προφίλ που επιχείρησε να περάσει με το επικοινωνιακό μπαράζ του τελευταίου εικοσιτετραώρου κατέρρευσε μέσα σε λίγα λεπτά.

Τον όμιλο που εξαγόρασε τη Δωδώνη, στη σημερινή δικαστική διένεξη υποστήριξε νομικά, μία πολυπληθής ομάδα δικηγόρων, εκ των οποίων κανένας δεν ήταν Γιαννιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ