Σε ρυθμούς δημοτικών εκλογών και το ΚΙΝΑΛ

Σε ρυθμούς δημοτικών εκλογών μπαίνει και το ΚΙΝΑΛ στα Γιάννινα… Και τα πράγματα εξελίσσονται και εκεί σε σταυρόλεξο, με δεδομένο το τοπίο που έχει δημιουργηθεί.

Το ΚΙΝΑΛ που μπορεί σε επίπεδο εθνικών εκλογών να κατέγραψε χαμηλά ποσοστά, στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης διαθέτει πλειάδα στελεχών και πολύ ισχυρά ερείσματα.

Κι αυτό παρατηρείται όχι μόνο στα Γιάννινα αλλά και σε μικρότερους δήμους.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Δήμο Ιωαννιτών, για τον οποίο ανοίγει ουσιαστικά η διαδικασία με την έλευση της Εύης Χριστοφιλοπούλου, την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Άλκης Λάνταβος σε δήλωση που έκανε σημείωσε ότι υπάρχουν ήδη δύο ψηφοδέλτια –ίσως και ένα τρίτο- για το δήμο Ιωαννιτών.

Ο κ. Λάνταβος αναφέρονταν στα ψηφοδέλτια του Θωμά Μπέγκα, του Μωυσή Ελισάφ ενώ το τρίτο στο οποίο αναφέρθηκε αφορά στον Βασίλη Μασαλά, καθώς ο πρώην αντιδήμαρχος είχε δηλώσει ότι προτίθεται να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος.

«Θα συζητήσουμε όλα τα δεδομένα και θα διαμορφώσουμε την θέση μας» τόνισε ο κ. Λάνταβος, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ