Σε πρωταγωνιστικό ρόλο….

tsironisΟλοκληρώθηκε η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ανδρέα Λοβέρδου, η οποία είχε ως θέμα συζήτησης το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι επιθυμούν να λήξει το θέμα της αλλαγής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, με συνεναιτικές διαδικασίες και χωρίς αντιπαραθέσεις. Ανάμεσα στους έξι βουλευτές που έλαβαν την πρωτοβουλία για την συνάντηση αυτή ήταν και ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης, που κι αυτός πήρε μέρος στην συνάντηση αυτή.

Νωρίτερα, τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Ευ. Βενιζέλο και τον Α. Λοβέδο, είχε ο Γ. Παπανδρέου, όπου συμφωνήθηκε να μιλήσουν αύριο, πριν από τη συνεδρίαση της ΚΟ. Στόχος είναι να μη δημιουργηθεί κλίμα σύγκρουσης και φαίνεται ότι το κλίμα που υπήρξε στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που προηγήθηκαν σε αυτό οδηγούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σ’ αυτή την κρίσιμη φάση της αλλαγής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ο αρτινός βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και μαζί με άλλους βουλευτές αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, σαν κι αυτή που προαναφέρουμε.

ΠΗΓΗ: Γνώμη της Άρτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ