Σε πλήρη λειτουργία και πάλι το Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας

aktinologiko

Δύο επεμβατικοί ακτινολόγοι προστέθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ο ένας είναι μέλος ΔΕΠ και ο δεύτερος γιατρός του ΕΣΥ. Με την ανάληψη καθηκόντων τέθηκε και πάλι σε λειτουργία το τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας του Εργαστηρίου Κλινικής Ακτινολογίας και Απεικόνισης, προσφέροντας και εκ νέου ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων εξετάσεων (αγγειογραφίες, εμβολισμούς, παροχετεύσεις, βιοψίες κτλ) και καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό που υπήρχε στο Νοσοκομείο μέχρι τώρα.

Με τις συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου, του Τμήματος Ιατρικής του  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Διευθύντριας του Εργαστηρίου Κλινικής Ακτινολογίας και Απεικόνισης, Καθηγήτριας Μαρίας Ι. Αργυροπούλου, αλλά και με την πολύτιμη συνδρομή πολλών υπηρεσιακών παραγόντων, κατέστη δυνατή η πλήρης επαναλειτουργία της επεμβατικής ακτινολογίας στο ΠΓΝΙ και δημιουργούνται παράλληλα οι βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του εν λόγω τομέα και την παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίας υγείας, οι οποίες θα κορυφωθούν με την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Μηχανικής θρομβεκτομής σε Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια (“Stroke Center”).

«Η Διοίκηση, σε πλήρη συνεργασία με το Επιστημονικό, Ιατρικό και μη, Προσωπικό του ΠΓΝΙ εργάζεται συστηματικά για την περαιτέρω ανάπτυξη του Νοσοκομείου και την υιοθέτηση καινοτόμων επιστημονικών μεθόδων, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίας υγείας σε όλους τους πολίτες» σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ