Σε κοινή κάθοδο για τον Δήμο «Νέα Εποχή», «Γιάννενα Τώρα» και ανεξάρτητοι

kalpes

Την κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοινώνουν οι παρατάξεις «Γιάννενα Νέα Εποχή» και «Γιάννενα Τώρα» όπως και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Ιωαννιτών Γιάννα Μαμακή, Γιάννης Αϊβατίδης και Αριστείδης Παππάς.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή μετά από κοινή συνεδρίαση που πραγματοποίησαν οι Γραμματείες των δύο παρατάξεων με την συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων που είναι εκλεγμένοι από αυτές όπως και των τριών ανεξάρτητων.

Η συνεδρίαση έγινε παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Παπαγεωργίου και όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «στόχος της συνάντησης ήταν αφενός η αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας της δημοτικής αρχής, αφετέρου δε η ανάλυση των βέλτιστων πρακτικών συνέχισης της συνεργασίας ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι δυο παρατάξεις και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Αϊβατιδης, Γιαννούλα Μαμακή και Αριστείδης Παππάς δεσμεύονται ότι θα συμπορευτούν σε μια ενιαία παράταξη και πως θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της».

Στη συνεδρίαση έγινε και αποτίμηση του έργου της παρούσας δημοτικής αρχής με τα μέλη των Γραμματειών και των δημοτικών ομάδων να εκτιμούν ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό στην κατεύθυνση μετασχηματισμού των Ιωαννίνων σε ένα σύγχρονο αστικό κέντρο.

«Τα επόμενα χρόνια, οι προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να ενταθούν για να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που θα καταστήσουν τα Ιωάννινα μια πόλη φιλική, «έξυπνη», ενεργειακά ουδέτερη, πρωτοπόρα και εύρωστη» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ