Σε καραντίνα 21 αστυνομικοί στην Ήπειρο

astinomikos

Είκοσι ένας αστυνομικοί της Ηπείρου έχουν τεθεί σε καραντίνα ενώ ο αριθμός μπορεί να μεταβληθεί και πάλι ανάλογα με την πορεία της ιχνηλάτησης.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου Ηλίας Μήτσιος σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι τα θετικά κρούσματα στο χώρο της τοπικής αστυνομίας παραμένουν δύο.

Πρόκειται για έναν αστυνομικό που υπηρετεί σε υπηρεσία της Θεσπρωτίας και έναν αστυνομικό που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

«Οι αστυνομικοί από την έναρξη της πανδημίας τέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης. Οι ίδιοι αποτελούν μέλη της κοινωνίας και μετέχουν στην καθημερινή ζωή του τόπου» τόνισε ο κ. Μήτσιος θέλοντας έτσι να καταδείξει πως έχουν τις ίδιες ίσως και περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν όπως όλοι οι υπόλοιποι πολίτες.

Σημείωσε ότι τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα δεν συνδέονται μεταξύ τους. Και στις δύο περιπτώσεις έγινε η ιχνηλάτηση και η απαραίτητη απολύμανση.

Αποτέλεσμα της ιχνηλάτησης είναι να βρίσκονται κατ’ οίκον 21 αστυνομικοί. Οι περισσότεροι είναι στο Νομό Ιωαννίνων ενώ ένας αστυνομικός έχει τεθεί σε καραντίνα στην Άρτα και ένας στην Πρέβεζα.

«Ο αριθμός αυτός μεταβάλλεται και μπορεί ανάλογα με την ιχνηλάτηση να αλλάξει και πάλι» σημείωσε ο κ. Μήτσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ