Σε ιδιώτες η καθαριότητα του Δήμου Πάργας

PARGA_DHMOSΓια την παράδοση τμήματος της καθαριότητας σε ιδιώτες κατηγορεί η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Πάργας, τη δημοτική πλειοψηφία. Όπως σημειώνει με την συμπαράσταση της αντιπολίτευσης η δημοτική αρχή προωθεί την αποκομιδή των σκουπιδιών στην Δημοτική Ενότητα Πάργας στα χέρια ιδιωτών και τονίζει ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί απαρχή της διαδικασίας να περάσει ολόκληρη η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου σε ιδιώτες.

Σύμφωνα με τη Λαϊκή συσπείρωση η ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας θα επιφέρει σαφώς μεγαλύτερο κόστος σε βάρος των δημοτών και το συγκεκριμένο σχέδιο μετατρέπει το Δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου σε ομάδα managers που θα διαπραγματευτεί την παράδοση στους μεγαλοεπιχειρηματίες, όλων των δράσεων που αφορούν την κοινή ωφέλεια όπως ύδρευση, υποδομές και κάθε είδους υπηρεσία.

Παράλληλα η Λαϊκή συσπείρωση όπως τονίζει διεκδικεί επείγοντα μέτρα που ανακουφίζουν τις λαϊκές οικογένειες όπως πλήρη κρατική χρηματοδότηση που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών των Δήμων, πλήρη επιστροφή των παρακρατηθέντων πόρων και ενίσχυση και επέκταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ